Få hjälp i en vårdnadstvist

Problem som uppstår när barn är inblandade i bilden, kan bli komplicerade. Det är inget man ska gå igenom själv. Det finns hjälp att få vid en vårdnadstvist.

Aldrig kunde Elin tänka sig att det skulle bli så här, att sådana problem skulle uppstå och att hon rent av behövde hjälp från jurister. Låt oss ta det från början. 32-åriga Elin hade varit i ett och samma förhållande i cirka 10 år. Allt hade varit som en dans på rosor, och trots den långa tiden, så fanns kärleken där.

Att skaffa barn med sin partner, det var aldrig något hon tvekade om. Han var den rätta. Tills en dag, då allting ändrades. Han blev disträ, tog avstånd och visade inte längre kärlek. Efter månader av försök att fixa det, där allting eskalerade, så såg hon ingen annan utväg än att lämna honom. Tyvärr blev det inte så eneklt.

Du är inte ensam i vårdnadstvisten

Elin trodde att det skulle fungera att vara separerade. Att barnen skulle få träffa sin pappa lika mycket som mamma. Så blev inte fallet. Bråken blev allt fler och fler allteftersom tiden gick och inte allt för sällan handlade de om barnen.

Det gick så långt att de hamnade i en vårdnadstvist. Elin visste redan från början att det var något hon inte kunde stå ensam i. Hon vände sig till duktiga jurister som hjälpte henne. De tog sig an hennes ärende på ett seriöst sätt och gjorde allt de kunde för henne.

Publicerat den
Kategoriserat som Juridik