En stad full av kärlek

Längs gatorna i Göteborg ser man par som går hand i hand. De ser så lyckliga ut. Tänk om det var så för alla. Det är inget fel på att man separerar, fler än du kan tänka dig går skilda vägar.

Kärleken är vacker, den är ömtålig och skär. Man kan se kärleken i ansiktet hos folk. Det bara strålar om det. Alla tycks vilja leva sin kärleksdröm, ni vet, där man stannar tillsammans för alltid. Där kärleken är lika stark som den var dagen det blev ni. Så är inte alltid fallet. I Göteborg finns det många kärleksfulla par, men det finns lika många som gör slut.

Lite mer komplicerat

Ett uppbrott får hjärtat krossat, man vet hur ont det gör. Hur mycket tid man behöver att läka. Hög musik och vänner omkring en, det är vad som behövs. Har man barn dock, då är det inte riktigt lika enkelt. Då måste man ta hänsyn till dem, ens egen hjärtesorg får vänta. Hur blir det med barnen? Vem ska ha vårdnaden om dem? Att gå från att träffa sina barn varenda dag, till att kanske se dem varannan vecka. Hur ska man överleva det? Har man problem med vårdnad i Göteborg ska man inte skämmas. Många har problem med hur man ska dela upp den. En del av problemen leder även till en vårdnadstvist. Det finns hjälp att få innan det går så långt, var inte rädda för att ta den. Ni är som sagt inte ensamma.